BIOGRAFIA


Lo Puto Cat es un dels DJs mes actius en l’escenaΒ alternativa catalana.

Lo Puto Cat Γ©s un puto perversor, un puto terroristar musical, perΓ² adorable en el fondo. Un individu que estima la mΓΊsica que es fa a casa nostra; un nigromant amb un poder tan enorme capaΓ§ de fer que, fins i-tot, els putos Manel tinguin β€œritme.

Lo Puto Cat Γ©s el fill bastard de la mΓΊsica catalana que vol donar la seva puta opiniΓ³ sobre el que s’estΠ° parint (musicalment parlant) en aquest puto paΓ­s. Lo Puto Cat agafa, escolta, talla, enganxa, repeteix i esclafa els temes en una premsa hidrΠ°ulica per acabar convertint-los en putos subproductes adulterats amb mΓ©s adhitius que un puto Bollycao i mΓ©s conservants que una puta Coca-Cola.

Lo Puto Cat no Γ©s ni DJ ni Γ©s mΓΊsic. Inclassificable seria la paraula que millor el defineix. Malgrat que el seu instrument en els directes Γ©s la taula de mescles, no esperis que et punxi β€œla cançó del moment”. Γ‰s productor de remescles i bootlegs de bandes catalanes i β€œdel rollo”; i converteix tot el que toca en β€œballable”.

Sempre s’ha definit com β€œel Miquel del Roig electrΓ²nic”. De fet, les seves actuacions s’assemblen mΓ©s a un happening que a una sessiΓ³ de DJ. Les seves remescles permet que soni la famosa Estaca de LluΓ­s Llach al costat dels Zoo i sense que desentonin.
Com ell matix li agrada definir-ho, el seu espectacle Γ©s una β€œcatalano-rave” on tots els temes famosos, tant de la cultura popular com dels artistes del moment, sonen les unes amb les altres en una β€œorgia musical” on sonen els diversos pals de l’electrΓ²nica: EDM, House, Moombahton, Electro-Soca, Future Bass, MΓ kina, etc.

GALERÍA


VIDEOTECA


SÍGUENOS


CONTRÁTANOS

Nothing found.

INFORMACIΓ“N EXTRA