BIOGRAFIA


Lo Puto Cat es un dels DJs mes actius en l’escena alternativa catalana.

Lo Puto Cat és un puto perversor, un puto terroristar musical, però adorable en el fondo. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra; un nigromant amb un poder tan enorme capaç de fer que, fins i-tot, els putos Manel tinguin “ritme.

Lo Puto Cat és el fill bastard de la música catalana que vol donar la seva puta opinió sobre el que s’estа parint (musicalment parlant) en aquest puto país. Lo Puto Cat agafa, escolta, talla, enganxa, repeteix i esclafa els temes en una premsa hidrаulica per acabar convertint-los en putos subproductes adulterats amb més adhitius que un puto Bollycao i més conservants que una puta Coca-Cola.

Lo Puto Cat no és ni DJ ni és músic. Inclassificable seria la paraula que millor el defineix. Malgrat que el seu instrument en els directes és la taula de mescles, no esperis que et punxi “la cançó del moment”. És productor de remescles i bootlegs de bandes catalanes i “del rollo”; i converteix tot el que toca en “ballable”.

Sempre s’ha definit com “el Miquel del Roig electrònic”. De fet, les seves actuacions s’assemblen més a un happening que a una sessió de DJ. Les seves remescles permet que soni la famosa Estaca de Lluís Llach al costat dels Zoo i sense que desentonin.
Com ell matix li agrada definir-ho, el seu espectacle és una “catalano-rave” on tots els temes famosos, tant de la cultura popular com dels artistes del moment, sonen les unes amb les altres en una “orgia musical” on sonen els diversos pals de l’electrònica: EDM, House, Moombahton, Electro-Soca, Future Bass, Màkina, etc.

GALERÍA


VIDEOTECA


SÍGUENOS


CONTRÁTANOS

Nothing found.

INFORMACIÓN EXTRA