La situación producida por el Covid19 nos ha llenado a todos de incertidumbre. Des del Festiuet lanzamos un comunicado para explicar a nuestro público como lo estamos viviendo y qué opciones se están trabajando.

Este es el comunicado publicado el 5 de abril de 2020:

COMUNICAT OFICIAL

La incertesa està sent la reina d’aquests últims mesos i volem compartir amb total transparència quin és el nostre escenari actual. Està sent molt difícil i delicat per a tots. Demanem disculpes per no haver pogut donar notícies abans i agraïm la paciència i els missatges de suport i comprensió rebuts. Sou ENORMES!

La seguretat i la salut és el més prioritari per nosaltres i és molt probable que no puguem celebrar el Festiuet aquest juliol. Hem estat treballant per poder posposar el festival el 10, 11 i 12 de setembre mantenint el 90% del cartell. Ja comptem amb la predisposició de l’Ajuntament del Vendrell per aquest canvi. Tot i així, és un pla B que s’activarà depenent de les informacions oficials que tinguem pròximament.

Molts us pregunteu, arribats a aquest punt, perquè no cancel·len? Aquest és un esdeveniment que implica centenars de contractes que no es poden rescindir de manera unilateral. Per fer-ho necessitem indicacions oficials dictades pel govern. A molts llocs d’Europa, ja s’ha fet, aquí encara no i ens toca esperar. Estem en contacte cada dia amb les autoritats competents i en el moment que rebem les indicacions pertinents, us les farem saber el més ràpid possible. No arriben tan de pressa com voldríem, així que continuem demanant-vos paciència i comprensió… A tots aquells que ja disposeu de l’entrada, tranquils. En pic tinguem informacions oficials, us informarem ràpidament. Tant si canviem de data i no us és possible assistir com si cancel·lem definitivament, se us retornarà l’import íntegre de les entrades, incloses els despeses de gestió.

Esperem haver-vos fet més clara la situació i assegurar-vos que farem tot el possible perquè si aquest any no és possible, tinguem el Festiuet que ens mereixem al 2021.

Us enviem molts ànims a tots el que us quedeu a casa i a tots els que treballeu cada dia perquè puguem tornar a la normalitat al més aviat possible. Una forta abraçada també a tots els companys del sector musical per continuar resistint en aquestes hores baixes. Salut, força i que música ens acompanyi per fer-nos més agradable tot plegat!