La situaciΓ³n producida por el Covid19 nos ha llenado a todos de incertidumbre. Des del Festiuet lanzamos un comunicado para explicar a nuestro pΓΊblico como lo estamos viviendo y quΓ© opciones se estΓ‘n trabajando.

Este es el comunicado publicado el 5 de abril de 2020:

COMUNICAT OFICIAL

La incertesa estΓ  sent la reina d’aquests ΓΊltims mesos i volem compartir amb total transparΓ¨ncia quin Γ©s el nostre escenari actual. EstΓ  sent molt difΓ­cil i delicat per a tots. Demanem disculpes per no haver pogut donar notΓ­cies abans i agraΓ―m la paciΓ¨ncia i els missatges de suport i comprensiΓ³ rebuts. Sou ENORMES!

La seguretat i la salut Γ©s el mΓ©s prioritari per nosaltres i Γ©s molt probable que no puguem celebrar el Festiuet aquest juliol. Hem estat treballant per poder posposar el festival el 10, 11 i 12 de setembre mantenint el 90% del cartell. Ja comptem amb la predisposiciΓ³ de l’Ajuntament del Vendrell per aquest canvi. Tot i aixΓ­, Γ©s un pla B que s’activarΓ  depenent de les informacions oficials que tinguem prΓ²ximament.

Molts us pregunteu, arribats a aquest punt, perquΓ¨ no cancelΒ·len? Aquest Γ©s un esdeveniment que implica centenars de contractes que no es poden rescindir de manera unilateral. Per fer-ho necessitem indicacions oficials dictades pel govern. A molts llocs d’Europa, ja s’ha fet, aquΓ­ encara no i ens toca esperar. Estem en contacte cada dia amb les autoritats competents i en el moment que rebem les indicacions pertinents, us les farem saber el mΓ©s rΓ pid possible. No arriben tan de pressa com voldrΓ­em, aixΓ­ que continuem demanant-vos paciΓ¨ncia i comprensiΓ³… A tots aquells que ja disposeu de l’entrada, tranquils. En pic tinguem informacions oficials, us informarem rΓ pidament. Tant si canviem de data i no us Γ©s possible assistir com si cancelΒ·lem definitivament, se us retornarΓ  l’import Γ­ntegre de les entrades, incloses els despeses de gestiΓ³.

Esperem haver-vos fet més clara la situació i assegurar-vos que farem tot el possible perquè si aquest any no és possible, tinguem el Festiuet que ens mereixem al 2021.

Us enviem molts ànims a tots el que us quedeu a casa i a tots els que treballeu cada dia perquè puguem tornar a la normalitat al més aviat possible. Una forta abraçada també a tots els companys del sector musical per continuar resistint en aquestes hores baixes. Salut, força i que música ens acompanyi per fer-nos més agradable tot plegat!